søndag 16. september 2012

Høstdag i hagen

Endelig er det tid for litt haging og blogging igjen :-) Nå har det vært stille herfra lenge. Vi startet nemlig på oppussing av kjøkkenet for et par uker siden, og siden da har det ikke vært tid til stort annet. Nå er derimot kjøkkenet ferdig, og kåken er "shinet" opp igjen etter sjauen. På sommeren kan jeg la ting innendørs flyte ganske mye og leve godt med det, mens jeg koser meg i hagen. (Rødme) Men det kommer til et punkt hvor skippertaksånden i meg våkner for alvor, og da er det gjerne mye som skal skje på kort tid! Særlig blir jeg inspirert i forbindelse med større prosjekter, så nå har jeg altså fått unna en del ting innendørs, men det går gjerne ut over andre ting, som f.eks hagen og bloggingen. Men denne helgen ble det endelig litt utetid!

Her kommer noen glimt fra en etterlengtet høstdag i hagen.

Det er fortsatt noen blomstergleder igjen i hagen.

  Her er det en litt sein Astilbe fra surjordsbedet. I bakkant skimtes så vidt en Pieris. Til høyre er det et bilde av klatrerosa jeg planta i det nye staudebedet. Den synger på siste verset for i år, men ser ut til å trives godt. 

 Her er et bilde fra vi flytta veden fra tørkeplassen ute og inn i boden, så nå er vi klare for vinteren. Poden i huset hjalp til med denne lille trillebåra.

 Humlene ser ut til å trives rikitg så godt på denne Oktoberbergknappen. De koser seg i høstsola begge to.

Ha en fortsatt god søndag!


2 kommentarer:

 1. Som alle veit er det umulig å få tid til alt på ein gong....så då må noko vente medan ein ferdigstiller noko anna :) Og kjøkken er ein viktig del av huset så det må ein ta seg tid å ruste opp.
  Medan du har gjort det ser det ut som hagen din har kosa seg...her var det mange flotte plantar....og kjekt å ver klar til ein fyringssesong også.
  Takk for titten!!! :) Det var kjekt å sjå.
  Ha ei god ny veke.

  SvarSlett
 2. Fint å ha deg tilbake i blogglandia :) Jeg kjenner meg godt igjen når du snakker om skippertak, for sånn er det her også! Og når regnet høljer ned ute, er det fint å kunne ta igjen litt av det forsømte innomhus! Ved, ja! Vi har visst en jobb å gjøre med å flytte på ved :)
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett