tirsdag 28. august 2012

Kan dette kalles haging?


I Blogglandia er jo stolhaging et kjent begrep, men kan man snakke om "innehaging"? Om man kan lage et begrep av det eller ikke, så er det i hvert fall det jeg har bedrevet i kveld. Det er noen dager at det å være ute er det siste som frister. Dagen i dag har vært nettopp sånn, med regn og blåsevær. Snuppa i huset uttalte på morgenen i dag: "Mamma, i dag er den første høstdagen". Jeg forklarte at det ut fra kalenderen er sommer ut hele denne uka. Likevel skjønte jeg hva hun mente, det var noe annerledes i lufta, som minte mer om høst enn sommer. Da er det deilig å komme hjem og krølle seg inn under teppet med en tekopp i handa og noen fine hageblader i fanget. 

Rett før jeg la meg i går kveld plukket jeg inn georginene som var i blomst. Tenkte det var koseligere å beundre dem inne enn at regnet skulle "drukne" dem helt.

Disse georginene lager i hvert fall litt sommer inne :-) Heldigvis er det mange fine dager utover de neste månedene, og fortsatt masse tid til å drive skikkelig haging og ikke bare "innehaging".

2 kommentarer:

 1. Absolutt ;)) Å studere hageblader er kunnskapsoppdatering og til inspirasjon. Dessuten er det koselig med innehaging når vinden rusker på utsiden.
  Nyt høsten i lange drag.

  SvarSlett
 2. Hei. Takk for hyggelig kommentar og tips angående georgineene.
  Skal sjekke kobbertape på nettet,kan hende jeg gir de en sjanse til :-)
  Din fine georginebukett frister...

  SvarSlett