torsdag 4. oktober 2012

En herlig bok!


Denne boken har jeg gått og sett på en stund, og i dag ble den min! Hadde noen andre bøker jeg måtte bytte, så da ble det bare litt å legge i mellom. Jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned å kose meg med den, men har selvfølgelig sniktittet litt ;-) Den ser absolutt ut til å stå til forventningene. Jeg har helt siden vi kjøpte hagen, hatt planer om kjøkkenhage. Desverre har brunsneglene gjort at jeg har lagt det på is, men i år har jeg fått nytt håp. Etter litt leting på nett har jeg funnet ut at jeg kan legge elektrisk gjerde rundt kjøkkenhagen. Det høres jo veldig drastisk ut, men er ikke så ille som man kan tro i første omgang. Det kommer mer om det temaet i et senere innlegg. Tilbake til kjøkkenhagen...

For en hagenovise som meg er det genialt med en sånn "steg for steg-bok" med forklaringer og illustrasjoner. Når man på toppen av det hele får herlige og inspirerende bilder og fristende oppskrifter på kjøpet, ja da er jeg fornøyd. Rene kinder-overraskelsen :-) Skal dele litt mer med dere når jeg får kikket litt mer i den. So long!

Kanskje litt tidlig, men siden jeg i helgen kommer til å være opptatt av alt annet enn haging og blogging : God helg!

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Den boken er nok fin å lese. Jeg elsker hagebøker, så jeg skal merke meg den. Kanskje jeg kjøper den en gang :-)
  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal komme med litt fyldigere referat når jeg har fått lest litt mer i den :-) Foreløpig ser det bra ut!

   Slett
 2. Åja..denne har jeg tenkt på selv også,men ikke fått kjøp.
  Den ser veldig flott og inspirerende ut:)
  Ønsker deg god helg:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ut fra det jeg kan se av hage- og bloggstilen din, så vil jeg tro du vil like den godt ja :-)

   Slett
 3. Elektrisk gjerde rundt kjøkkenhagen var slett ingen dum idè! Og det holder vel andre potesielle skadedyr unna, som hjort for eksempel? Det er den som er mest plagsom her. Jeg har ikke prøvd å dyrke grønnsaker ennå, men har veldig lyst! Boken ser spennende ut!
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den type elektrisk gjerde jeg har tenkt på vil nok ikke virke på hjort og andre større dyr, ettersom det monteres på en planke el.l nede på bakken. Det er også så lav spenning på det at større dyr ikke vil la seg avskrekke av det. Men som jeg skrev så kommer det etter hvert et innlegg om dette med litt grundigere info.

   I år har jeg bare hatt litt tomater og agurker, men det gikk overraskende bra, så kanskje det går ann å avansere ;-)

   Slett
 4. Åhhh, den boka fikk jeg også lyst på=) Kanskje jeg kan håpe på et lite innlegg om du liker den eller ikke? God lesing når du får tid til det=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Innlegg kommer etter hvert :-) Har kost meg med den på en laaang biltur i helgen. Den står absolutt til forventningene, og jeg kan trygt anbefale den! Men som sagt litt fyldigere referat kommer når tiden strekker til ;-)

   Slett