søndag 25. november 2012

Vestfolds koseligste blomsterbutikk?


Nå er det tid og evighet siden sist (egentlig to uker ;-), men uansett på tide med et lite pip fra denne kanten. I forrige innlegg fortalte jeg om en blomsterbutikk i Stavern. Den er superkoselig, og minner litt om "Hannas Skafferi" i Strømstad i Sverige, hvis noen har vært der? Hvis ikke har du fått anbefalt et nytt reisemål i samme slengen :-) Men nå var det altså Stavern det var snakk om...


 Blomstermakeriet i Stavern
Her er noe av alt det fine som møter deg utenfor :-)

For dere som ikke kjenner til Stavern er det et lite sted rett ved Larvik. Det er en idyll på sommeren, med noen små butikker, en strand midt i sentrum, og steder å spise og gå på kafe`. På sommeren er det stadig kulturarrangementer og konserter der. Flere kunstnere har galleri der ute, og det er ofte kunstutstillinger å gå på. Kyststien er en flott tur å gå, hvor man kommer forbi krigsminner og først og fremst flott natur og fine utsiktspunkt.


Damen som driver butikken er en kreativ sjel, som hadde masse flotte dekorasjoner utstilt! Jeg fikk lyst på både det ene og det andre, men best av alt kunne jeg ta med meg mange gode ideer hjem og lage min egen pynt. Jeg elsker butikker og andre steder som oser av god stemning, inspirasjon og kreativitet! Da kan man gå derfra med masse glede, selv uten å ha brukt penger, eller i hvert fall ikke nødvendigvis ;-) Disse bildene er forresten tatt med mobilkameraet, så det er ikke verdens beste kvalitet desverre, men det gir i hvert fall et inntrykk...


               

Noen flotte detaljer fra innsiden av butikken :-)

I tillegg til alle blomstene og plantene selger hun også litt interiørartikler. Det er masse flotte utstillinger som kominerer gamle romantiske gjenstander med fine oppsatser og blomster. Så oppfordringen er altså: Er du i traktene, bør du ta turen innom!

For tiden har jeg knapt nok vært innom hos noen av dere andre... Det er jo litt for galt, men noen ganger må tiden prioriteres på de man har nærmest :-) Dessuten har jeg et lite kreativt prosjekt på gang: Jeg syr kalenderposer til adventskalenderen til ungene. Med litt kjapp hoderegning er det lett å se at jeg har litt dårlig tid. Så ønsk meg lykke til med innspurten, så ses vi igjen når vi har rundet 1. desember hvis ikke før ;-) 

Ha en flott uke alle sammen, og kos dere med adventsforberedelser!

 

3 kommentarer:

 1. Flott innlegg!
  Enig ..dette er en kjempeflott butikk med en superkreativ dame:)..umulig å komme ut derifra uten å ha kjøp noe:))
  God uke ønskes deg

  SvarSlett
 2. Jøss, her var det mykje fint. Forstår godt at du brukar den butikken. Mange fristelsar der......
  Lykke til med kaleder syinga :)))...håper du blir ferdig.
  Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 3. Sikke flotte billeder, dejligt med inspiration.

  God søndag

  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlett